PenedesRural.com

Ubicació

Ca La Pona està situada a la comarca de l'Alt Penedès, provincia de Barcelona, a uns 40 kms al Sud de Barcelona capital.
Es pot arribar per autopista (la sortida està a uns 6 kms. de la casa) o per carretera des de Barcelona, Tarragona i Vilanova i la Geltrú.

Per autopista: Autopista del Mediterrani, agafar la sortida 28 i incorporar-se a la carretera N-340, direcció Barcelona.

Per carretera:
Des de Barcelona
: Agafar N-340 direcció Tarragona fins a el km. 1212. Tombar a l'esquerra per carretera BV-2415 (Direcció Sant Pere de Ribes / Sitges). Continuar per aquesta carretera fins a el km 4. Tombar a l'esquerra direcció Arboçar.

Des de Tarragona: Agafar N-340 direcció Barcelona fins a el km. 1212. Tombar a la dreta per carretera BV-2415 (Direcció Sant Pere de Ribes / Sitges). Continuar per aquesta carretera fins a el km 4. Tombar a l'esquerra direcció Arboçar.

Des de Sant Pere de Ribes / Sitges: Agafar la carretera BV-2415 fins el km 4. Tombar a la dreta direcció Arboçar.

Arribats a aquest punt, continuar per carretera estreta durant uns 600 m, agafar el trencall a la dreta i seguir uns 300 m.

Al arribar a la població de l'Arboçar de Baix, voltejar per l'esquerra la masía que trobareu devant vostre, i ja es trobarà a Ca La Pona.
Mapa:


Ampliar mapa

banner2

003

natural-subirats

cavatast

OSDORAJO S.L.